Ани Салич остава без авторското си предаване заради кошмарния му рейтинг

Ани Салич е аут от ефира на Нова ТВ с авторското си предаване. От Нова ТВ са решили да свалят "Извън новините" от екрана заради кошмарно ниския рейтинг на продукцията, макар журналистката да твърдеше, че започва нещо уникално по рода си. Предаването не присъства в програмната схема на телевизията за есенния сезон, а през септември ще бъдат излъчени единствено няколко броя, заснети още през пролетта. След което "Извън новините" спира окончателно.

[caption id="attachment_420910" align="alignright" width="300"]Ани Салич е аут от ефира с "Извън новините" Ани Салич е аут от ефира с "Извън новините"[/caption]

Новината никак не се харесала на Ани Салич, която се измести в Нова ТВ именно с идеята да получи ефир за собствено предаване. Грандиозният й провал обаче никак не се понравил на шефовете в медията и в крайна сметка журналистката отново ще си остане само новинарка. На всичкото отгоре водещата се оплаквала, че постоянно я затрупват с редакторска работа и работата й е в пъти повече отколкото в бТВ.

От Нова ТВ обаче я контрират с много по-голямата заплата, която взема и заради която не може да си позволи лукса да отказва работа, научиха от ПИК. Така, освен вечерната и нощната емисия новини, Ани Салич е принудена да води и обедните емисии, с което на ден и се събирали над десет часа работа.