Кристина Димитрова се е включила в листата на Патриотичния фронт за изборите на пети октомври

Кристина Димитрова си е наумила да става депутат. Изпълнителката е решила да сменя попрището и да започне да си изкарва прехраната като народен представител. За целта Кристина Димитрова е станала част от Патриотичния фронт, за да може да бъде включена в листите им за предстоящите на пети октомври предсрочни парламентарни избори.

[caption id="attachment_420892" align="alignright" width="300"]Кристина Димитрова се бута да става депутат Кристина Димитрова се бута да става депутат[/caption]

Новината беше съобщена лично от централата на НФСБ и ВМРО, които, както знаете, са в коалиция. Певицата пък се включва към квотата на партия СЕК (Средна европейска класа), която се вля в НФСБ. Освен Кристина Димитрова, в листата на Националния фронт се включва и прословутия Емил Димитров, станал по-известен като Ревизоро.

Към коалицията се присъединиха цели шест партии вчера, в това число и формацията на бившия член на Атака Павел Чернев - "Свобода". С това общия брой партии в коалицията НФСБ-ВМРО става десет, след като още преди евровота към фронта се включиха СЕК, "Патриот", "Целокупна България" и СЕК на Слави Бинев, научиха от "24 часа".