Слави Трифонов отказа да участва в ново предизвикателство

Слави Трифонов отказа да участва в нашумялото напоследък предизвикателство, известно като "ледена кофа". Шоуменът отказа да участва в актуалната напоследък инициатива, но за сметка на това не се отказва от благотворителните инициативи.

[caption id="attachment_420877" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов хвърля луди пари за благотворителност[/caption]

Според достоверни източници, Дългия е пръснал над 20 000 лева за благотворителна дейност. Както винаги, Слави Трифонов е предпочел да запази анонимност. Той е дарил парите чрез свой доверен човек, научи "Всеки ден".

Дългия се запали по благотворителността още преди 8 години, когато закъса сериозно със здравето. Въпреки, че Слави Трифонов се възстанови, той не се отказа от благотворителните каузи. Дългия е пръснал стотици хиляди левове за деца в неравностойно положение.

Слави Трифонов помага и на хора, болни от множествена склероза. Именно това стана причината за слуховете, че той страда от тежкото заболяване. Запознати с дейността на Дългия разкриват, че той пръска най-много пари, за да помага на болни деца. Тъй като Слави Трифонов отдавна мечтае за наследник и вече на години, той се опасява, че може и неговото дете да има подобен проблем и затова помага на семейства, чиито дечица са болни.

Дългия не искал да се разчува за благотворителната му дейност, тъй като се опасява, че ще тръгнат слухове, че той си прави реклама на гърба на чуждата болка и мъка, пише Хот арена.