Светльо Витков сам разбуни духовете, като публикува своя окървавена снимка в профила си във Фейсбук

Светльо Витков е бил зверски пребит вчера. Неизвестни лица са нападнали лидера на "Глас народен" и са му нанесли побой, съобщи той самият. В профила си във Фейсбук Светльо Витков дори публикува своя снимка, на която е окървавен и с рани по лицето след нападението.

[caption id="attachment_420861" align="alignright" width="300"]Пребит ли е Светльо Витков? Пребит ли е Светльо Витков?[/caption]

Това обаче беше единственото му действие. Бившият вокалист на "Хиподил" отказа всякакви коментари по темата. Любопитното е, че кадърът предизвика не само съчувствие, но и сериозна доза упреци и съмнения.

Доста голяма част от онлайн потребителите се съмняват, че Светльо Витков не е бил действително нападнат, а просто се е снимал в сценка от филм или клип. И се възползва от ситуацията, за да си прави евтин пиар.

"Много добър гримьор имаш", "Много странно, кръвта по потника ти защо е лилава?", коментират недоверчивите форумци, научиха от БЛИЦ. Припомняме ви, че Светльо Витков за пореден път се напъва да влиза в политиката. Скандалният изпълнител ще води две кандидат-депутатски листи - във Варна и в 23 избирателен регион е София.