Николай Бареков хвърли поредната бомба, с която взриви публичното пространство

Николай Бареков взриви медийното пространство с нова порция скандални разкрития, които направи. Лидерът на "България без цензура" взе на прицел доцент Борислав Великов, който стана част от структурите на Реформаторския блок. Николай Бареков заяви, че доцентът, който е бивш царист, е броил сумата от 1 милион лева за да заеме първото място в листите в Монтана.

[caption id="attachment_420810" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков захапа реформаторите[/caption]

Николай Бареков заяви, че същата сума е била поискана от Иван Костов от една жена. Той зададе няколко неудобни въпроса към всички реформатори, питайки ги за колко са продали синята идея. Евродепутатът каза, че реформаторите са поискали по 100 000 лева от зелените, за да оглавят лидерските позиции.

Николай Бареков заяви, че разполага с информацията за Борислав Великов от структурите на реформаторите. Той припомни, че скандалният доцент е освен царист и убиец. През 2009 година Борислав Великов уби човек, шофирайки суперлуксозното си Ауди с бясна скорост. Съдът му наложи условна присъда, която самият убиец нарече справедлива.

Николай Бареков предсказа, че много скоро Реформаторския блок ще бъде буквално взривен, тъй като ще излязат наяве имената на хората и сумите, които те са платили за водещите позиции в листите.

Младият депутат заяви, че ще изплуват и скандалните афери на ГЕРБ с реформаторите. Николай Бареков каза, че партията на Бойко Борисов е сред спонсорите на Реформаторите, пише ПИК.