Сензация: Вижте какво реши голямата Лили Иванова!

Сензация: Вижте какво реши голямата Лили Иванова!
5 (100%) 3 votes

Лили Иванова отново намери с какво да шашне българите!

Примата на родната естрада Лили Иванова доказа, че е неукротима. Тя не се предава на старостта и въпреки че е на завидните 78 лазарника продължава с хъс напред. Лили Иванова не капитулира пред годините, а с апломб записва нови песни, ходи по турнета, гастролира зад граница и все нещо върши. Най-новата й приумица, с която напълно ошашавила екипа си е, че от есента ще изучава английски език.

Желанието си мегазвездата на родната естрада почти е осъществила, като си е наела честен учител. Заниманията ще стартират от по-следващия месец. Мъжът, който ще я учи е преподавател в Софийския университет и ще идва в дома на примата от октомври. Той е уверил своята „ученичка”, че до пролетта на следващата година Лили свободно ще разговаря на езика на Шекспир.

Лили Иванова

Лили Иванова ще заляга над учебниците по английски език. Решението й шашна всички

Причината Лили Иванова да се затръшка да учи на достолепна възраст езика на Шекспир била, че певицата и бъкел не знаела от него. Но много се затруднявала в комуникацията, когато имала турнета в чужбина. В тези случаи непрекъснато се налагала да мъкне човек от екипа си, който вдява от него, за да й помага в общуването и пазаруването из чуждите държави.

Естрадната прима на българската сцена искала да разговаря свободно на езика, за да може спокойно да си пътува по света, без да има нужда до нея винаги да има придружител. А и клюката носи, че уроците хич няма да са скучни за Лили Иванова.

Мълви се, че новият преподавател бил доста хубав, а всеки знае слабостта на изпълнителката на „Камино” към млади и красиви мъже. Учителят пък е дал пълното си уверение, че до пролетта Лили Иванова ще говори свободно на английски език и добре ще се разбира с чужденците, твърдят столични бръмчалки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

9 коментара to “Сензация: Вижте какво реши голямата Лили Иванова!”

 1. Agent BUDA

  авг. 27. 2014

  BRAVISSIMO!!! KONGRADJULEJSHANS !!! ASHKOLSUN !!!

 2. Mariana Sazonova

  авг. 27. 2014

  taq da ne misli ,4e 6e nadgivee orlite,pak e tolkova al4na i nenasitna-nqma li ogledalo da se vidi-pak i kakva li prima e dobre ,4e beshe komunizma da q ''izdignat'' ,kato pevica-al4na babushkera prave6a se na tinejgerka…….

 3. Радко Колев

  авг. 28. 2014

  На дърти години език не може да се научи.

 4. Emille Boev

  авг. 28. 2014

  ЛИЛИОМФИ Е РЕШИЛА ДА СТАНЕ ЗВЕЗДА НА MTV!!!

 5. Angelina Mednikarova

  авг. 28. 2014

  Радко, погледни се! То на физиономията ти е изписана тъпотата ти по рождение. "На дърти години…" – ха-ха-ха……… Ти и на дърти години си същия тъпанар, какъвто си бил когато си се родил!

 6. Angelina Mednikarova

  авг. 28. 2014

  Ей, Мириана ли си, Смраднолина ли си?! Как разбра и откъде "колко е алчна"? Ти какво правиш в живота си и как постигаш целите си, за да не си алчна?! Пише се и се говори, само когато си видял и чул с очите и ушите нещото за което искаш да се изкажеш!!!!!!!! А ти си неподготвена, защото си мерзавка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Angelina Mednikarova

  авг. 28. 2014

  Лили Иванова помагаше и на Емил Димитров, когато ей такива като вас, които сега дрънкате и пишете глупости, изобщо не ви пукаше за него. Ей, погледнете се какви НЕЩАСТНИЦИ СТЕ!!!!!!!!!!!!

 8. Maria

  авг. 30. 2014

  Da e jiva I zdrava Golqmata LILI IVANOVA.Da prodalgava da pee prekrasni pecni,da ima neoctarqvashti Idei I da gi ocashtectqva neomorimo. Jalko za zlobnite I jalki demonski dushitzi , koito shte se zadushat v cobctvenata si smrad.
  Badi blagoslovena , Lili Ivanova!

 9. Марина Станимирова

  авг. 30. 2014

  Възхищавам се на ЛИЛИ! Винаги с удоволствие чета всичко за нея. Злобните хора умират рано, а Лили ще продължи да ни радва…

Добавете коментар