Мая Илиева е решила да увековечи смъртта на съпруга си като сложи датата на номера на колите си

Мая Илиева измисли необичаен начин, по който да почете смъртта на съпруга си Георги Илиев. Вдовицата на застреляния бос на ВИС-2 е решила да сложи на колите си годината на смъртта му.

[caption id="attachment_420647" align="alignright" width="300"]Мая Илиева скоро ще кара с нова регистрация Мая Илиева скоро ще кара с нова регистрация[/caption]

Близки до красивата брюнетка издадоха, че тя ще подмени номерата на всичките си коли с годината, в която мъжът й беше застрелян пред заведението му Буда бар в Слънчев бряг. Според запознати Мая Илиева иска по този начин да отдаде своята почит към Главния. В момента вдовицата предпочита регистрация на возилата си СА 26 11.

Тя обаче ще отиде в миналото след като Мая Илиева си е наумила да придаде символика на номера на автомобилите си. В най-скоро време Веселата вдовица ще се подвизава с номер СА 20 05 - годината, в която съпругът й беше застрелян.

Георги Илиев беше убит около 22.30 на 25 август 2005, а виновникът за смъртта му все още не е открит. Мая Илиева си дойде тази седмица в България за отбелязването на деветата годишнина от смъртта му, научиха от vsekiden.com. Вдовицата е напуснала за кратко луксозния си дом в Доминикана, където се установи след покушението над мъжа й.