Половинката на Емо Чолаков го рекетира

Жената до Емо Чолаков му постави ултиматум. „Ще имаме второ дете само след като се видя най-сетне булка” – отсякла Краси Григорова, дамата, с която синоптикът живее от 14 години без брак – пише „България днес”. 38-годишната красавица, която го дари с дъщеря Ема преди 7 години, решила, че й е време да се види най-сетне в бяла рокля, пък макар и без официален подпис в гражданското. „Аз съм християнка и за мен е важно да се венчаем пред бога” – обяснила желанието си Краси. На искането й обаче Емо Чолаков отговорил с мълчание, защото самият той не вярвал в съпружеските клетви пред олтара. Самият ултиматум дошъл съвсем скоро, когато синоптикът споделил с половинката си, че е време първокласничката Ема да си има братче или сестриче. Понеже в родата му – и стрестра му имала момичета, мъжът се надявал, че той може да е единственият късметлия с мъжка наследничка.

[caption id="attachment_420596" align="alignleft" width="300"]Емо Чолаков Емо Чолаков и Краси живеят на съпружески начала[/caption]

Иначе фамилията на Емо Чолаков е много задружна и почти всеки уикенд отскачали до Гоце Делчев, за да се видят с бабите и дядовците. „Краси още бърза да се прибере при родителите си. Не й е много приятно тук, в столицата, защото сме свикнали с по-малкото градче. Но работата ми е свързана със София и съм късметлия, че работя именно в Би Ти Ви” – обяснявал на обкръжението си синоптикът. Преди да дойде в столицата, Емо Чолаков работил като учител по физика, но все още не е намерил време да се дипломира по специалността като „доктор” – припомня изданието.