Кристиян Младенов е получил два огромни кредита с протекциите на влиятелен политик

Кристиян Младенов има 11 милиона лева кредит в КТБ! Бизнесменът, който се удави тази неделя на плажа пред хотел "Дюн" в Слънчев бряг, е изтеглил два огромни заема от фалирала банка за да уреди две свои фирми. Крупната сума Кристиян Младенов е получил благодарение на протекциите на влиятелен роден политик, издадоха отлично осведомени източници от КТБ.

[caption id="attachment_420554" align="alignright" width="300"]Кристиян Младенов с 11 милиона кредит в КТБ Кристиян Младенов с 11 милиона кредит в КТБ[/caption]

Единият кредит на починалия е на стойност 6 милиона лева и е за дружеството му "Агрокомплект" ЕАД, което, по документи, се занимава с проектиране, строителство и поддръжка на обекти от селското стопанство, а също и с износ на машини. Вторият кредит е в размер на пет милиона лева и е за хазартното дружество на Кристиян Младенов - "Асрар казино груп" АД. И в двата случая обаче бизнесменът, който е реалният собственик на двете фирми, е скрит зад брат си Рослан.

В същото време името му беше замесено и в една от най-големите наркоафери в новата ни история - "Опицвет", за която Кристиян Младенов дори беше осъден, припомнят от vsekiden.com.