Мариана Попова скандализира за пореден път с увлечението си по политици

Мариана Попова скандализира за пореден път с нескритата си симпатия към фигура от политическия елит. Изпълнителката, която си навлече скандална слава, заради увлечението си към Георги Първанов, хвърли око на настоящия държавен глава.

Слухове за аферата на Мариана Попова и Росен Плевнелиев тръгнаха веднага след като изпълнителката заяви, че президентът я привлича като мъж. Съпругата на Росен Плевнелиев се оказва сериозна пречка за връзката на Мариана Попова със съпруга й, научи Хот арена.

[caption id="attachment_420330" align="alignright" width="300"]Мариана Попова Мариана Попова скандализира[/caption]

Певицата категорично отрича твърденията, че поддържа близки отношения с президента, въпреки че сама призна, че го харесва като мъж.

Мариана Попова заяви, че и Плевнелиев като предишния й любим е семеен и това означава, че двамата не могат да са заедно и в случая тя само може да изрази мнението си за президента, както всеки гражданин.

Според клюкари, откакто Мариана Попова мина под венчилото със своя дългогодишен любим Ханес, тя вече се е кротнала. Двамата се венчаха тайно в курортния комплекс Свети Влас, пише Хот арена.

Изпълнителката разкри, че след клюките за нея и Георги Първанов се срамува да поздрави него и съпругата му. Според мълвата Мариана Попова дори е била бременна от бившия държавен глава.