Мая Манолова заплаши служебния министър-председател с масови червени демонстрации

Мая Манолова заплаши служебния премиер с нови протести. Червената депутатка в прав текст заяви, че Георги Близнашки трябва да престане да уволнява хората от управлението, които притежават качества да бъдат на ръководни позиции. В противен случай бившият председател на Народното събрание се закани да има масови протести от страна на привържениците на червената партия.

[caption id="attachment_420258" align="alignright" width="300"]Мая Манолова Мая Манолова[/caption]

Повод за гнева на Мая Манолова станаха масовите отстранявания на ръководни кадри, за които се знае, че са протежета на социалистите. Устатата народна представителка заяви, че много областни се готвят и нови чистки, в това число и в Кюстендил, от където тя ще се бори отново за влизане в Парламента. Екс депутатката разкри, че местните директори на Областно пътно управление и на РДНСК - Драгомир Гочев и Христо Васев, вече са били отстранени.

На мястото на всички уволнени лица се слагат кадри на ГЕРБ, допълни разгневената Мая Манолова. И се закани, че ако това продължи, червените ще излязат на протест, подкрепени от симпатизантите си, научиха от vsekiden.com.