Семко Семков е застрелян заради съпругата си, с която са в развод

Семко Семков е бил застрелян заради съпругата си. В последните дни този слух все по-усилен обикаля родния град на бизнесмена Ботевград. Според запознати убитият и жена му са били в процес на тежък развод след скандална изневяра от нейна страна. Половинката на Семко Семков - Валя, завъртяла извънбрачна авантюра не с кого да е, а със сина на кмета на Ботевград.

[caption id="attachment_420252" align="alignright" width="300"]Съпругата на Семко Семков Съпругата на Семко Семков[/caption]

Бизнесменът обаче научил за предателството на благоверната си и последвал див скандал. Заради това Валя заминала за семейния хотел на морето, уж за да го нагледа. За всички в града обаче било ясно, че Семкови се развеждат. Нещо повече, малко преди да го убият, Семко Семков не спирал да обяснява в града, че съпругата му се оказала лека жена.

Точно заради това не само местните, но и органите на реда се съмняват, че убийството на бизнесмена е от ревност, а не заради накърнени бизнес интереси. Kъм тази мисъл навежда и фактът, че убиецът се е промъкнал необезпокояван в двора на жертвата си, очевидно знаейки, че мястото не се охранява, въпреки високата ограда, предават от vsekiden.com.