Трагедия разтърси семейството на Христо Стоичков

Семейството на легендарния Христо Стоичков беше разтърсено от голяма трагедия. Снощи издъхна бащата на Камата - Стоичко Стоичков. Родителят на легендарния футболист е боледувал в последните месеци. Траурната вест беше съобщена от сестрата на Камата - Петя. Опечалената жена сподели с много мъка пред Марица.бг, че снощи родителят й е издъхнал.

Родственицата на Христо Стоичков сподели, че баща им се е лекувал, но съжаление болестта го е победила. Опечалената жена не разкри подробности около заболяването на баща си. Тя съобщи, че погребението на баща й ще се състои утре от 13,30 часа в траурния парк на родното място на баща й - село Ясно поле.

[caption id="attachment_420230" align="alignright" width="240"]Христо Стоичков Трагедия в семейството на Христо Стоичков[/caption]

Траурната вест вече е съобщена и на Христо Стоичков, който в момента се намира в САЩ. От началото на тази година той е в Маями заради служебен ангажимент.

В края на Световното първенство по футбол Христо Стоичков научил, че състоянието на баща му се влошава. Въпреки, че през последните няколко години, той не е поддържал добри отношения с родителите си бил готов да прекрати ангажимента си зад граница и незабавно да се прибере в родния си край. Близките му го успокоили, че състоянието на баща му не е толкова зле.

Екипът на Разкрития.ком поднася своите съболезнования към опечаленото семейство на Христо Стоичков.