ВИП Брадър е предложил космически хонорар на пеещата актриса, само и само да я примами в Къщата

ВИП Брадър се опитва да изкуши Нона Йотова с космически хонорар. Продуцентите на риалити формата са предложили сериозната сума от 200 бона на пеещата актриса, само и само да я навият да влезе в Къщата. Половинката на бившия МВР шеф Богомил Бонев обаче категорично е отхвърлила предложението. Нона Йотова и дума не дава да се издума да бъде подложена на такова, по думите й, унижение. А именно - да прекара два месеца обградена от хора, събрани от кол и въже.

[caption id="attachment_420200" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър опита да примами Нона Йотова ВИП Брадър опита да примами Нона Йотова[/caption]

Това били точните думи, които Нона Йотова използвала, за да опише шоуто пред приятелките си. Йотова била убедена, че няма как да се впише в една подобна картинка, в която разглезени звезди се дърлят за глупости и се излагат в името на хонорара. Запознати обаче издават, че пръст в отказа й има и половинката й Богомил Бонев.

Бившият депутат бил яростен противник на риалити формати от рода на ВИП Брадър. Който излагал и най-съкровеното на показ на всички в името на рейтинга. "Нона няма да си признае никога, но най-вероятно Богомил е казал тежката си дума", коментират близки до двойката, научиха от vsekiden.com.