Истината за отношенията на Брад Пит и Анджелина Джоли излезе наяве

Истината за Брад Пит и отношенията му с Анджелина Джоли излезе на бял свят. Личният гадател на известния актьор Ред Бард взриви медиите с разкритието, което направи за звездното семейство. Брад Пит и Анджелина Джоли са семейство за пример в Холивуд. Оказва се, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

Брат Пит и Анджелина Джоли не се понасят. Причината за влошени взаимоотношения на двойката са, че актьорът все още не може да забарви бившата си половинка и все още страда от мъка по нея. Синеокият красавец все още страда по Дженифър Анистън, с която се разведе преди години.

[caption id="attachment_420189" align="alignright" width="300"]Брад Пит Брад Пит все още не може да забрави Дженифър Анистън[/caption]

След раздялата си с нея, Брад Пит създаде семейство с очарователната Анджи. Но за съжаление, животът им не е такъв, какъвто изглежда, разкри гадателят на Ред Бард. Той заяви, че актьорът е с Анджелина Джоли само заради децата и те са единствената причина, поради която той все още не я е изоставил. Гадателят предсказа, че въпреки желанието си да зареже Анджи, Брад Пит няма да го направи и двамата дори ще се венчаят много скоро. Екстрасенсът каза, че Анджелина Джоли е притиснала здраво половинката си и той е готов да направи всичко в името на децата и тяхното щастие.

Гадателят предсказа, че Брад Пит и неговата половинка ще имат още три деца след време, пише Хот арена.