Аня Пенчева от години се бори със страстта си към хазартните игри

Аня Пенчева тръгва на психолог, за да се пребори със страстта си към хазарта. Някогашният секссимвол на родното кино от години се бори с пристрастеността си към хазартните игри, но в последно време ситуацията буквално излязла извън контрол. Актрисата профуквала всичките си пари за комар, притеснени са близките й.

[caption id="attachment_420187" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева се бори с комара Аня Пенчева се бори с комара[/caption]

Очевидци разкриват, че Аня Пенчева всеки ден виси в игралната зала, намираща се на "Петте кьошета". Звездата никак не се шегувала и залагала по 5 лева на въртене на ротативките. Което е в състояние да ви оръси с 3-4 бона за има-няма 15 минутки, разкрива един от редовните посетители в казиното, разпознал Аня Пенчева. Звездата вече успяла да се опари няколко пъти, а последната й загуба е от преди няколко седмици, когато актрисата олекнала с няколко хиляди само за броени часове.

Свидетел на случката разказва, че Аня Пенчева напуснала побесняла игралната зала, а зависимостта й към хазарта все повече натежавала на семейния бюджет. Заради това актрисата е решила да се вземе в ръце и да преодолее проблема си. За целта секссимволът вече си е записала час за консултация с психолог, който да й помогне да се справи със зависимостта си, предават от vsekiden.com.