Емил Чолаков се изложи за пореден път и си навлече гнева на зрителите

Емил Чолаков се изложи и предизвика гнева на зрителите на бТВ. Повод за недоволството на зрителите стана прогнозата за времето, която Емил Чолаков направи вчера.

Гневни зрители на бТВ изразиха недоволството си в ефира на медията тази сутрин. Мъж, представящ се за земеделец от Копривщица заяви, че Емил Чолаков ги е излъгал жестоко. Той каза, че синоптикът не е познал проливният дъжд, който се изсипа вчера над градчето.

[caption id="attachment_420181" align="alignright" width="300"]Емил Чолаков Емил Чолаков се изложи[/caption]

Разгневеният зрител каза, че Емил Чолаков не може да прави краткосрочни прогнози, но и най-нагло лъже зрителите. Гражданинът призова Емил Чолаков да скъса дипломата си.

Повод на гневни нападки стана и тв водещата на сутрешния блок. Разгневена зрителка подложи на критика езиковите й познания. Възмутената дама заяви в ефира на бТВ, че Биляна Гавазова не знае къде се поставят ударенията в наименованията на селищата у нас.

Зрителката каза, че ударението на село Семкова пада върху третата сричка, а не върху втората, където Биляна Гавазова го поставя. Дамата допълни, че тв водещата не поставя правилно ударението и при произношението на село Зверино.

Тв водещата се опита да защити колегата си Емил Чолаков, заявявайки че за днес той е прогнозирал дъжд в следобедните часове и по всичко личи, че прогнозата му ще излезе вярна, пише БЛИЦ.