Лора Крумова с тежък ултиматум от работодателите си

Лора Крумова, която излезе в майчинство преди година, няма търпение да се върне на работа. Първоначално беше обявено, че тя ще се завърне в ефир още тази есен. Въпреки желанието на журналистката, има вероятност това да не се случи.

Преди няколко дни Лора Крумова е била засечена пред офисите на бТВ. Тя е имала среща с шефовете си, на която е било обсъдено завръщането й в ефир. Въпреки желанието си да се завърне на старото си работно място, Лора Крумова получила отказ от работодателите си. Шефовете й поставил ултиматум да отслабне. Журналистката напълня доста и килограмите й вече са тройни от времето преди да забременее и роди.

[caption id="attachment_420177" align="alignright" width="300"]Лора Крумова Лора Крумова с тежък ултиматум от шефовете си[/caption]

Лора Крумова има и срок, в който да влезе във форма. Шефовете на бТВ настояват тя да отслабне до месец. Блондинката ще си партнира в ефир със своята приятелка и колежка Галя Щърбева, която до дни ще напусне Нова тв. Двете са почти неразделни.

След като Лора Крумова излезе в майчинство, на мястото й в ефира изгря амбициозният Антон Хекимян. В момента той води сутрешния блок, а не неговото място дойде Мариана Векилска. Тв водещата също има проблеми с килограмите, но при нея проблема не е толкова сериозен, колкото при Лора Крумова, пише ПИК.