Димитър Бербатов се кани да лапне няколко милиона от имота

Звездата на Монако Димитър Бербатов е решил да се раздели с луксозния си имот, който построи за семейството си, тъй като планира да се устрои в Княжеството – научаваме от страниците на „Уикенд”. Футболистът е решен да стори това след края на спортната си кариера, която може да има още 3-4 години – отбелязва изданието. Димитър Бербатов, жена му Елена и двете им дъщери обитавали триетажната сграда за няма и месец през лятото, докато футболистът ползва почивката си между първенствата. През останалото време луксозният палат, който той издигна на метри от Киноцентъра, пустеел празен. Отделно имотът товарил Бербо с излишни разходи. Макар и да не живеел в него, той плащал заплати на няколко души, за да го поддържат – за градинар и двама охранители.

[caption id="attachment_420122" align="alignleft" width="300"]Димитър Бербатов Димитър Бербатов се разделя с имота си[/caption]

Наскоро Димитър Бербатов споделил пред приятели, че се е изхвърлил със строителството, тъй като постройката е твърде огромна – разположена на терен от 3 дка. За строежа и обзавеждането й футболистът профукал между 2 и 3 милиона лева. Той се надявал да си възстанови харчовете до лев, той като бил убеден, че къщата ще се продаде лесно и без излишни пазарлъци само защото е била негово притежение – информират запознати. Най-голямата екстра на къщата на Димитър Бербатов бил киносалонът на третия етаж, който се простирал върху 250 квадрата. Първият етаж е с кухня, гостна и стая за гости. Има декоративна камина и джакузи, а на втория етаж са спалните, снабдени със самостоятелни гардеробни, тоалетни и бани.