Георги Кадиев с план за революционен преврат в БСП

Георги Кадиев се обърна към поддръжнците си във Фейсбук. Социалистът заяви, че има план за преврат в БСП. Той каза, че  това ще се случи след изборите. Георги Кадиев заяви, че ще направи преврата по съвсем легален начин. Той сподели, че ще използва тактиката, благодарение на която беше свалена Меглена Кунева. Георги Кадиев заяви, че ще заложи на преференциалния вот.

Той призова всичките си колеги и поддръжници да се присъединят към него и да изберат читави кандидати за листите. Депутатът призова всеки, който познава читав кандидат в района си, да се свърже с него. Той заяви, че това е единственият начин, който ще доведе до промяна в БСП.

[caption id="attachment_419909" align="alignright" width="287"]Георги Кадиев Георги Кадиев готви преврат в БСП[/caption]

Георги Кадиев е категоричен, че Столетницата може да привлече нови кадри, доказвайки, че не се страхува да се изправи срещу статуквото и не се страхува от лидерите си.

Социалистът призова поддръжниците си да гласуват преференциално и докажат, че никой не може да ги манипулира. Той допълни, че би се радвал, ако поне 30% народните представители на партията са избрани по този начин.

Георги Кадиев заяви, че ако отборът му победи, това ще докаже, че промяната в БСП е в тях, а не в досегашните любимци на партийното ръководство, пише ПИК.