Асен Блатечки трябва да прекрои плановете си в последния момент

Асен Блатечки беше сериозно прецакан за дебютния си филм. Актьорът, който в последно време се изявява и като режисьор, ще трябва да преобърне сериозно плановете си за премиерата на лентата, която е предвидена за декември месец. Асен Блатечки беше запланувал филмът му да се казва "Луси". За негов ужас обаче само преди две седмици излезе холивудския филм на Люк Бесон със Скарлет Йохансон в главната роля, носещ абсолютно същото име.

[caption id="attachment_419797" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки[/caption]

Това никак не се харесало на родния секссимвол, който бил категоричен, че неговата продукция има много по-голям смисъл да носи името "Луси", отколкото холивудската. Към момента обаче не е ясно дали Асен Блатечки ще промени името на дебютния си филм или не. Както знаете, Блатечки работи по него заедно с жена си Катерина, от която има голяма дъщеря.

Двамата бяха разделени за кратко след като стана ясно, че звездата от "Фамилията" чака дете от Диляна Попова. В последствие обаче се събраха отново, припомнят от ПИК. В дебютния филм на Асен Блатечки ще играят освен той самият, още Калин Врачански, Пламен Манасиев и Силвия Петкова.