Цеци Красимирова с тракийска диадема, дар от Самоковеца

Цеци Красимирова с тракийска диадема, дар от Самоковеца
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова получила скъпия подарък само два дена преди мафиотът да бъде застрелян пред очите й

Цеци Красимирова е получила уникален подарък от любовника си Константин Димитров – Самоковеца. В знак на любовта си към манекенката, мафиотът й подарил единствена по рода си тракийска диадема, на стойност над 15 хиляди евро. Това се случило само два дена преди Косьо Самоковеца да бъде показно разстрелян насред Амстердам през 2003 година и то пред очите на любовницата си.

Цеци Красимирова с уникален дар от Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова с уникален дар от Косьо Самоковеца

Любопитното е, че подаръкът за Цеци Красимирова е абсолютно извън закона, тъй като диадемата е част от открито съкровище, което представлява културно и историческо наследство. И съответно принадлежи на държавата, а не на частни колекционери.

Според запознати самата Цеци Красимирова ревниво си пази подаръка, тъй като за нея има не толкова материална, колкото сантиментална стойност. Манекенката била лудо влюбена в Самоковеца и смъртта му я разтресла много дълбоко. Както знаете, съмнителният бизнесмен беше застрелян на 6 декември в холандската столица, а рикоширалият куршум рани и гаджето му.

Настоящата любовница на Георги Иванов-Гозно успя да заличи белега от него с помощта на пластична операция, припомнят от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Цеци Красимирова с тракийска диадема, дар от Самоковеца”

  1. GAUDI

    авг. 20. 2014

    Тя пък една красавица…Прилича на ЗМИЯ.

Добавете коментар