Сашо Диков заяви, че премиерът Близнашки е мишка

Пиперливият журналист Сашо Диков отново не успя да сдържи нервите си и изригна в ефир.

В сутрешния блок на Нова тв, той заяви категорично, че 2/3 от Висшия съдебен съвет са мерзавци. Сашо Диков недоумява с какво лице правосъдният министър Христо Иванов ще се изправи пред служителите си и ще ръководи това министерство. Според твърденията на Сашо Диков, министърът на правосъдието Христо Иванов бил нарушител-рецидивист. Журналистът припомни и за множеството глоби, които Христо Иванов е отнесъл като адвокат.

[caption id="attachment_419667" align="alignright" width="300"]Сашо Диков заяви, че премиерът Близнашки е мишка Сашо Диков заяви, че премиерът Близнашки е мишка[/caption]

Сашо Диков определи служебният министър-председател Георги Близнашки и министъра на правосъдието Христо Иванов като мишки, тъй като се огънали и не назначили Аглика Адамова за заместник министър, при положение, че тя е изключително качествен магистрат. Двамата се огънали под напора на медиите по очернянето й заради нейния баща и поради тази причина тя се разминала със зам.-министерския пост.

Припомняме, че Сашо Диков изживява нова младост, връщайки се в тийнейджърските си години, яхнал вълната на любовта. Той е бил забелязан да лудува по плажа с 30-годишна брюнетка. Мълвата носи, че двамата са заедно от близо половин година, а изгората му го кара да забрави за възрастта си и да се отдаде на лудории, които едва ли някога е предполагал, че ще върши на 62-годишна възраст. Светските хроникьори просто са категорични, че е въпрос на време новата любов на Сашо Диков да бъде заснета в съвсем скоро време, тъй като госпожицата води доста активен социален живот. Тя и журналиста посещавали различни мероприятия – от театри и концерти, та до партита с електронна музика.

Сашо Диков и 30-годишната му любов били забелязани преди броени дни на едно такова парти в Слънчев бряг. От близо две седмици той и любимата му разпускат на родното Черноморие. Двойката е избрала да „хвърли котва” в двата най-шумни черноморски курорта – Слънчев бряг и Лозенец, пише pik.bg.