Робин Уилямс напусна този свят на 63-годишна възраст

Великият Робин Уилямс заръчал на семейството си да танцуват на гроба му след неговата смърт.

Приживе той дал свобода на семейството му да правят, каквото искат след като почине, само да не го клонират, тъй като клонингът му никога няма да е същият като него. Робин Уилямс заръчал освен да танцуват на гроба му и да поливат цветята с това, което пият. Тази мисъл на актьора може да бъде превърната съвсем спокойно в негова епитафия. След смъртта му тя обиколи десетки социални мрежи и се превърна в една от най-цитираните. За броени часове смъртта на американския актьор се превърна в едно от най-коментираните събития в световен мащаб.

[caption id="attachment_419082" align="alignright" width="300"]Робин Уилямс напусна този свят на 63-годишна възраст Робин Уилямс напусна този свят на 63-годишна възраст[/caption]

Приятели на Робин Уилямс коментират, че при все че е всеизвестен фактът, че актьорът се лекуваше от алкохолна и наркотична зависимост, едва ли някой е предполагал, че ще посегне на живота си. Това, което е потвърдено със сигурност до момента е, че Робин Уилямс е издъхнал в резултат на задушаване. Последните дни преди кончината си, 63-годишният Робин Уилямс не е общувал с никого. Позовавайки се на информация на източник, близък до носителя на „Оскар”, вестник „Сън” отбелязва, че той бил изпаднал в изключително тежка депресия. За последен път Робин Уилямс е бил видян жив около 22 ч. в неделя.

Неотдавна Робин Уилямс излезе от Рехабилитационен център, където за пореден път се подложи на лечение заради депресията, която е в резултат от злоупотребата с наркотични вещества и спиртни напитки. Приятел на американската звезда твърди, че напоследък той се дистанцирал от хората и допускал малцина близо до себе си. След излизането му от Рехабилитационния център, Робин Уилямс се затворил в дома си. Твърди се, че двата му развода, са му довели сериозни финансови проблеми. Малко преди да напусне този свят, Робин Уилямс се опитал да продаде имението си в Калифорния, което е оценено на около 20 милиона долара, за да може да плаща сметките си, пише Блиц.