Светът е шокиран от вестта за внезапната кончина на обичания актьор и комик Робин Уилямс

Шокиращата вест за смъртта на известния актьор Робин Уилямс разтърси света. Тялото му е открито вчера в дома му в Тибурон. Версията, по която криминалистите работят за смъртта му, е самоубийство.

Трагичната вест беше потвърдена и от пиара на Робин Уилямс, който заяви, че напоследък той се е борил с тежка форма на депресия. Десетки негови колеги изразиха мъката си от загубата му в мрежата Туитър. е пишат, че светът е загубил не само един велик актьор, но и невероятен човек с голяма и чиста душа.

[caption id="attachment_418919" align="alignright" width="300"]Робин Уилямс Робин Уилямс издъхна на 63-годишна възраст[/caption]

Третата съпруга на Робин Уилямс също е съкрушена от загубата му. Тя написа в мрежата, че е загубила не само своя съпруг, но и най-добър приятел.

На последните оскари Робин Уилямс благодари на покойния си баща за получената награда. Той сподели, че родителят му е бил първият човек, с когото споделил, че иска да стане актьор. Баща му го подкрепил, но го посъветвал да се сдобие с още една професия в случай, че не успее в киното.

Съболезнования на покрусеното семейството на Робин Уилямс изказа и президентът Барак Обама, който написа трогателно съобщение, припомнящо приноса на великия актьор за културното развитие на САЩ през последните десетилетия, пише БЛИЦ.