Сватбата на Илиян не мина без подобаващ резил!

Сватбата на Илиян и неговата дългогодишна приятелка не минала без екшън. Не само че заложили на традицията, премесена с чалга, но и дестинацията от чужбина, както бил първоначалния замисъл за тържеството се преместила на родното Черноморие. Идеята на бъдещото семейство била събитието да се случи зад граница, но след това младоженците решили да изберат по-евтината възможност.

Пък и списъкът с гости набъбнал дотолкова, че нямало как да се пренесат всичките на друго място. Затова певецът Илиян и бившата гимнастичка решили да се бракосъчетаят на брега на морето в Слънчев бряг.

[caption id="attachment_418870" align="alignright" width="300"]Илиян Сватбата на Илиян предизвика различни коментари[/caption]

Младоженката заложила на традицията и била в бяла рокля, докато съпругът й Илиян и някои от гостите решили да се доверят на искрящото червено в дрехите си. Не само че заложили на романтичната вълна, но и приятелите на новобрачната двойка без колебание решили да газят из пясъка и да не се мръщят. Пътят от хотела до брега на морето, където били приготвени шатрите за церемонията и почерпка на гостите те изминали без да мрънкат.

Според близки до семейството в дизайна на цялата обстановка, както и в дрехите пръст имала булката, която била веща в това изкуство. Камелия, която преди месеци роди наследник на певеца буквално греела от красота и щастие. Но на сватба като на сватба.

[caption id="attachment_418873" align="aligncenter" width="300"]Анелия се насвятка като за световно, натиска се на Борис Дали Анелия се насвятка като за световно, натиска се на Борис Дали[/caption]

Освен на кючеци, примесени с традиционни хора и ръченици, близките на Илиян и Камелия видели още едно чудо. А то е, че една от колежките на Илиян не издържала на алкохола и на жаркото слънце.

Това била Анелия, която се натряскала до козирката и правила различни сцени, разказват близки до тържеството. Тя не само вършила неадекватни неща, но и започнала да се сваля с другия си колега и приятел на Илиян-Борис Дали.