Мариана Векилска пълнее от въздуха

От няколко месеца Мариана Векилска води ожесточена битка с килограмите. Тв водещата тежи вече 75 килограма, а е висока едва 168 см. Килограмите й определено са в повече за нейния ръст и това не остава незабелязано.

Колежки на Мариана Векилска коментират, че тя е била по-слаба дори по време на бременността си. Тв водещата дори получи предупреждение от шефовете си, че ако не обърне внимание на визията си, ще се наложи да се сбогува с работата си в бТВ.

[caption id="attachment_418373" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска се подложи на строга диета[/caption]

Мариана Векилска спазва специален хранителен режим от началото на годината, но съжаление ефект от строгата диета няма. Тв водеща консумира предимно зеленчуци, плодове и чай. Но въпреки това не е свалила нито грам, даже напротив - продължава да качва килограми.

Мариана Векилска реши да заложи на нов метод за отслабване и се надява, че в началото на тази есен ще изгрее в ефира на бТВ с нова визия. Тв водещата се подложи на хипокси процедури, които представляват стимулиране на микроциркулацията в проблемите зони, където има натрупване на мазнини. Процедурите се извършват с вакуум. От тях се възползват десетки известни дами у нас.

Процедурите ще излязат доста солено на Мариана Векилска. За 12 процедури в рамките на 2 седмици журналистката ще трябва да се бръкне с малко повече от хилядарка, научи Хот арена.