Мика Стоичкова се е изпокарала с някогашния си приятел, смята "Видимо доволни" за невисок клас

Мика Стоичкова е подела сериозна война срещу Мария Илиева. Щерката на Камата скочи срещу певицата след побоя над бившия й Иво Аръков, зад който стои именно Илиева, убедена е Мика Стоичкова. Поради тази причина футболната дъщеря не само, че заплаши да съди изпълнителката, ако участието й в нападението се докаже, ами и отряза всички свои познати, които имат досег с Илиева. В това число и някогашния си приятел Криско.

[caption id="attachment_418375" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова на нож с Криско Мика Стоичкова на нож с Криско[/caption]

Мика Стоичкова е прекратила всички контакти с рапъра, с когото преди няколко месеца бяха неразделни приятели. Причина за гнева й се оказа съвместното парче на Криско с Мария Илиева "Видимо доволни". Освен недоволството от работата на рапъра със съперницата й, Мика Стоичкова е бясна и заради използването на образа на баща й в клипа на песента.

Ликът на Камата се появява докато Криско пее "псува ги на майка". Типично в стила на татко си, Мика Стоичкова не скри пренебрежението си към "Видимо доволни", окачествявайки го като "невисок клас парче и клип", научиха от Агенция ПИК.