Андреа се показала със скандално облекло на сцената

Фолкпевицата Андреа докара до лудост Митко Пайнера.

Тя погази с лека ръка разпорежданията му да няма прекалено разголени тоалети по време на турнето на „Пайнер”. Андреа реши да се появи на сцена почти без дрехи още на първия концерт на „Пайнер”, който бе в Русе в петък вечер. Тя се показа на сцената само по корсаж и гащи. За капак на всичко, Андреа бе нахлузила и предизвикателни жартиери.

[caption id="attachment_418276" align="alignright" width="300"]Андреа се показала със скандално облекло на сцената Андреа се показала със скандално облекло на сцената[/caption]

Колежките на Андреа скочиха в купом срещу скандалното й облекло, което безотказно обаче привлече вниманието на почитателите на този музикален жанр. Всички те са категорични, че не може правилата да важат за едни и те да ги спазват, а Андреа да се появява на сцената почти по евино облекло и накрая да събира овациите на публиката. Певиците на „Пайнер” са бесни на колежката й, а може би й завиждат. Шефът на „Пайнер” обаче заплашил Андреа с глоба, издават от иззадкулисите, пише pik.bg.

Още преди няколко дни стана ясно, че между изпълнителките на „Пайнер”, които все пак успяха да влязат в листата за турнето, кипи грандиозен скандал. Ябълката на раздора се оказало закриването на турнето и по-точно на коя от тях ще се падне тази чест. При все, че турнето стартира преди няколко дни, капризите и пазарлъците на изпълнителките все още не са стихнали. Три от топ изпълнителките побързали да подпалят телефона на Митко Пайнера доста преди началото на турнето с уговорки именно те да закрият петте концерта.

Първоначалната идея на организаторите на турнето на „Пайнер” била концертите да бъдат закривани от дуета Галена и Фики и тяхното парче „Кой?”. Стана ясно, че тази година категорично е забранено изпълнителките да водят хлапетата си заедно с тях на турнето, пише Блиц. На колко ли още скандали ще станем свидетели до края на турнето на „Пайнер”, предстои да разберем. Вероятно грандиозният скандал тепърва предстои.