Николай Бареков плаща издръжка на бившата си

„Разделих се абсолютно приятелски със съпругата си Евгения” – споделя Николай Бареков пред „България днес”. „Като възпитан мъж подписах документ, че й дарявам апартамента в София и вилното място в Бояна, които притежавахме като семейство” – коментира пред изданието лидерът на България без цензура. „Отдавна поех доброволно задължение всеки месец да плащам на нея и детето ни солидна месечна издръжка. Парите за нея ще намирам, каквото и да ми коства това” – категоричен е Николай Бареков. Той допълни, че не притежава действащи ВЕЦ-ове, а само имал намерение да строи две водни електрически централи.

[caption id="attachment_418257" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков Бракът на Николай Бареков с Евгения продължи само 6 години[/caption]

„Това трябваше да стане през 2009 година, но заради огромния рушвет, който ми поискаха при тройната коалиция, се отказах. Фирмите, които трябваше да построят централите, са в ликвидация” – споделя новият политик. Николай Бареков се раздели със съпругата си Евгения, след като започна връзка с Мария Календерска, която го дари със син, кръстен Александър. От първата си жена бившият журналист също има син, който носи неговото име. Припомняме, че Николай Бареков вдигна пищна сватба през лятото на 2008 г., като тържеството бе излъчвано пряко в ефира на Би Ти Ви. Тогава той беше действащ водещ в тази телевизия и вероятно в главата му не е имало и най-малка идея, че ще става политик.