Новият сезон на „ВИП Брадър” ще ни върне към времето на соца

Вече са ясни още две от звездите, които ще вземат участие в новия сезон на риалити формата "ВИП Брадър".

Излезе информация, че синът на Тони Стораро – Фики Стораро и Кичка Бодурова ще влязат под покрива на къщата на шоуто, което тръгва наесен. При все, че и двамата са певци, те са много различни и като стил музика, който правят и по отношение на възраст, коментират от екипа на „ВИП Брадър”.

[caption id="attachment_418229" align="alignright" width="300"]Новият сезон на „ВИП Брадър” ще ни върне към времето на соца Новият сезон на „ВИП Брадър” ще ни върне към времето на соца[/caption]

Вестник „24 часа” информира на страниците си, че докато Кичка Бодурова е живяла във времето на социализма, то Фики Стораро, чието истинско име е фикрет, се е появил на бял свят шест години след падането на този режим. Именно това времево разминаване търсят продуцентите на „ВИП Брадър”. Според последната информация около риалити формата мотото, под което ще протече новият сезон е “Образцов дом”. Продуцентите ще пренесат зрителите и участниците във „ВИП Брадър” във времето на соца. За да бъдат създадени по-сериозни противоречия между участниците в шоуто, продуцентите залагат на известни личности, които добре знаят как се е живяло преди 1989 година, както и такива, които нямат и представа какво е било по време на социализма.

Обзавеждането в къщата на „ВИП Брадър” ще бъде точно като от времето преди 1989-а година, а участниците в шоуто ще бъдат разделени на две групи, както винаги е било в обществото – номенклатура и работническа класа. На този етап от екипа на „ВИП Брадър” не издават кои са сигурните участници, тъй като преговорите с тях продължават и не е изключено в последния момент да изникне някаква промяна. Продуцентите обмислят възможността шоуто да продължи два месеца, вместо обичайните три, като останалия един месец да се превърне от „ВИП Брадър” в „All Stars”. Това, което се знае е, че в този сезон на шоуто ще се включат и участници от предишни сезони, пише pik.bg.