Треньорът на Кубат Пулев разкри тактиките за предстоящия мач

Владимир Кличко е изплашен до смърт преди битката с Кубрат Пулев.

По-рано днес медиите гръмнаха с информацията, че световният шампион по бокс в свръхтежка категория във версиите WBA, WBO, IBF и IBO е наел охрана до мача си с Кубрат Пулев. Припомняме, че двамата ще премерят сили навръх 6 септември в Хамбург.

Владимир Кличко е сериозно притеснен и от непрестанните набези на Шанън Бригс. Той първо нахлу насред тренировките му, а само преди два дни за малко не стигнаха до бой в холивудски ресторант. Запознати посочват, че Кличко е наел охранителите, отговарящи за сигурността му по време на подготовката му за мача срещу Дейвид Хей през 2011 година.

[caption id="attachment_418155" align="alignright" width="300"]Треньорът на Кубат Пулев разкри тактиките за предстоящия мач Треньорът на Кубат Пулев разкри тактиките за предстоящия мач[/caption]

Приближени до украинеца коментират из социалните мрежи, че подобни случки плашат Кличко до смърт и го вадят от равновесие.

Междувременно треньорът на Кубрат Пулев - Ото Рамин разкри как Кобрата ще бие Кличко. Той даде специално интервю за "Спортбокс.ру". Треньорът на Кубрат Пулев е категоричен, че след като вече е сбъднал една мечта – да се превърне в официален претендент за титлата, сега има реален шанс да спечели в тежка категория. Треньорът на Кобрата допълни, че квалификациите за този мач, са отнели две години.

Предвид, че Кличко залага използва последователно разтега на ръката и силата на удара, това означава, че Кубрат Пулев трябва да играе от далечна дистанция. Ото Рамин възнамерява да ползват обратна тактика в мача с Кличко. Според него, ключът към успеха на Кубрат Пулев е скоростта, която притежава. По отношение на мача Кличко-Поветкин, треньорът на Кубрат Пулев смята, че Поветкин не е бил на оптимално ниво за този мач. На въпрос дали Кубрат Пулев набляга на клинчове по време на тренировките, треньорът подчерта, че по-скоро тренират как да бъдат избягвани.

В заключение Ото Рамин коментира, че Кубрат Пулев се подлага на непрестанни проверки на Националната антидопингова комисия, докато Кличко ги отказва категорично. Интересен е фактът, че въпреки че Кличко постоянно говори за качеството на допинг тестовете на Националната антидопингова агенция, той все пак ги отказва, пише pik.bg.