Коя е по-красивата? Андреа или избраничката на Кличко?

Редно е Андреа да се изправи срещу Хейдън Панетиер, така както Кубрат Пулев-Кобрата срещу Владимир Кличко. Мачът между двамата боксьори е фиксиран за 6 септември в германския град Хамбург. Битката за световната титла в тежката категория ще бъде безмилостна. Кръвта и тежките крошета са повече от гарантирани – пише „България днес”. Гледката не е за дами с нежни сърца, но край ринга ще бъдат половинките на боксьорите. Андреа ще подкрепи любимия си във важния мач, макар че не понася кръв и агресия. Същото важи и за бременната Хейдън Панетиер. Американската актриса не пропуска мач на любимия си Владимир Кличко и редовно гледа зрелищните битки с негово участие.

[caption id="attachment_417961" align="alignleft" width="300"]Андреа Андреа превъзхожда по красота съперницата си[/caption]

Какво ще донесе нежния сблъсък между Андреа и Хейдън? В лице Хейдън има детско излъчване, но това не е най-силната страна и на Андреа. Характерно е, че и двете са изкуствени блондинки. А що се отнася до гърдите, американката доскоро се славеше с плоския си бюст, но миналата година мина през пластичния хирург и уголеми гърдите си. Андреа от години не се свени да показва „дините” си по време на концерти за радост на своите фенове – отбелязва изданието. Тялото на Хейдън не е от силните й черти и тук Андреа безспорно я превъзхожда. В класирането по различни точки изданието отбелязва, че избраницата на Кубрат Пулев води съперницата си с 84:83.

[caption id="attachment_417962" align="aligncenter" width="300"]Хейдън Панетиер Хейдън с по-скромен бюст[/caption]