HAARP може да въздейства и върху съзнанието ни

HAARP е в състояние да въздейства не само върху климата, но и върху съзнанието на човека. Това твърди Валери Ценков, журналист и публицист. По думите му технологията служи, за да оказва въздействие в атмосферата на местата, където няма как да бъде изпратен нито спътник нито самолет. Само че освен върху климата, частичките, разпратени от HAARP, буквално ни бъркат в мозъка и въздействат върху мисълта ни.

[caption id="attachment_417937" align="alignright" width="300"]HAARP ни бърка в мозъка? HAARP ни бърка в мозъка?[/caption]

В предаването "Лице в лице" Ценков сподели, че именно това прави HAARP толкова опасно оръжие - фактът, че може да се използва както като климатично, така и като генно оръжие. До момента обаче липсват категорични доказателство за възможното му влияние върху съзнанието ни и всичко е единствено в сферата на конспирациите и догадките.

Ценков също не крие, че няма доказателства за теорията си за влиянието на HAARP върху мозъка ни. Той обаче е убеден, че съществува карта, която показва всички станции на HAARP в света, като най-голямата се намира в Европа и по-точно в Норвегия. В проекта има и руско участие, смята публицистът, а целта му е да се постигне комуникация, предават от БЛИЦ.