Тежък здравословен проблем измъчва Краси Радков

Краси Радков закъса със здравето. От няколко години той отлага посещението при лекар, но заради зачестилите болежки се наложило да си запише час за преглед. Оказва се, че Краси Радков има същия здравословен проблем като шефа си Слави Трифонов. Дългите години работа под светлините на прожекторите се отразяват негативно върху здравословното състояние на личностите, които се изявяват на сцена.

Краси Радков  един от тях. Силните светлини на прожекторите нанесоха тежки поражения върху зрението на Краси Радков. Самият той споделя, че от няколко години не се чувства никак добре. Въпреки, че досега е отлагал посещението при лекаря си, едва сега Краси Радков реши да обърне внимание на здравето си. Той отдавал неразположението си на умората и стреса, на които постоянно е подложен в работата си. Напоследък Краси Радков започнал да се оплаква и от главоболие, по-силно от обичайното.

[caption id="attachment_417874" align="alignright" width="300"]Краси Радков Краси Радков закъса със здравето[/caption]

Актьорът бил подложен на зрителен тест, който установил, че той страда от далекогледство. Това е причината лекарят да му предпише носенето на очила 2 диоптъра, пипе ПИК.

Преумората и хапването на крак е причината Краси Радков да отслабне драстично. Може би той самият се чувства по-добре след като е свалил няколко килца, тъй като е намалил консумацията на любимите си тестени закуски.