Мощен скандал в ефира на сутрешния блок по Нова тв

И днешното издание на сутрешния блок по Нова тв беше белязано от невероятен скандал. Журналисти си спретнаха невероятен скандал в ефир. Всичко започна от изказването на Сашо Диков, който обвини главния прокурор и шефа на БНБ в некомпетентност и шикалкавене.

Маргарита Михнева скочи срещу белокосия журналист. Тя обвини колегата си в некомпетентност. Маргарита Михнева посъветва Сашо Диков първо да се запознае с фактите и след това да прави заключения и изказвания.

[caption id="attachment_417856" align="alignright" width="300"] Нова тв Лют скандал между Сашо Диков и Маргарита Михнева в ефира на Нова тв[/caption]

Хапливите коментари на журналистката не приключиха дотук. Тя заяви, че репортажът на Нова тв за скандала около купуването на гласове в Бобов дол е манипулация. Изказването й разгневи водещите на сутрешния блок. Ани Цолова избухна, заявявайки че е възмутена от поведението на колежката си. Тя заяви, че не може да повярва, че Маргарита Михнева оспорва достоверността на репортажа, излъчен от Нова тв.

Ани Цолова припомни, че самият Александър Ковачки е признал за принуждаването на работници Бобов дол да дадат гласа си за определена партия, пише ПИК.

В сутрешния скандал, който се заформи в ефира на Нова тв се включи и Виктор Николаев. Тв водещият подкрепи колежката си Ани Цолова.

Възмутен от случващото се, Сашо Диков напусна студиото на Нова тв, описвайки дебата с нецензурни думи.