Кризата в ТВ7 намали заплатите и в бТВ и Нова ТВ

Гласувайте за статията

Кризата в ТВ7 се отразява и на конкурентните й медии

Кризата в ТВ7 се отрази и на конкурентите й медии бТВ и Нова ТВ. Репортер от бТВ издаде, че вследствие на случващото се в медията и липсата на пари за заплати, много хора от ТВ7 са останали без работа. И естествено, са започнали да си търсят ангажименти в другите национални медии. Което пък се отразило и на заплащането на колегите на останалите без работа хора от ТВ7.

Кризата в ТВ7 прогони и Иван и Андрей

Кризата в ТВ7 прогони и Иван и Андрей

И в бТВ, и в Нова ТВ се въртят все по-упорити слухове, че телевизиите смятат да преразгледат бюджетите си за новия сезон, и най-вече секцията „заплати“. Причината за това е фактът, че кризата в ТВ7 остави на улицата много хора, които са готови да работят за доста по-малко пари, само и само да не си стоят вкъщи. Което на практика означава, че за една позиция има избор средно между трима-четирима специалисти. Да не говорим и за стажантите, готови на всичко, за да се намърдат в телевизията, издават хора от бТВ и Нова ТВ.

Затова и шефовете в двете медии не само, че не мислят да увеличават заплатите на служителите си, ами дори има и шанс да ги намалят, притесняват се работещи в телевизиите, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар