Вежди Рашидов ще съди държавата заради КТБ

Вежди Рашидов ще съди държавата заради КТБ
4.67 (93.33%) 3 votes

Вежди Рашидов призна: Имам 80 хиляди евро, няма да и плащам данъци в България

Вежди Рашидов се закани да съди държавата заради случващото се с КТБ. Бившият министър на културата заяви, че той, заедно с други потърпевши от случващото се с банката, са решили да учредят общо събрание, след което да дадат на съд България заради нарушенията и влоговете им. Вежди Рашидов не скри, че в момента води преговори с един от най-изтъкнатите френски адвокати, специалист по международно право. Който да защитава правата му в съда.

Вежди Рашидов се кани да съди държавата

Вежди Рашидов се кани да съди държавата

Към момента 150 човека са се записали в списъка на пострадалите от затварянето на КТБ като се очаква тази бройка да расте. Вежди Рашидов изтъкна, че държавата, в лицето на БНБ, е длъжна да контролира случващото се в другите банкови институции. А не потърпевшите от това клиенти. „Това не е почтено“, нерви се Вежди Рашидов.

Скулпторът е категоричен, че е платил съответните данъци върху изкараните от него пари, до които в момента няма достъп. „Бях глупак да си плащам данъците, мислейки, че парите ми са на сигурно място“, гневи си Вежди Рашидов. И изтъква, че все още има едни 80 хиляди евро, получени от награди и продажби на свои произведения. „Дали ще ги докарам, за да платя осем хиляди евро данъци“, реторично пита скулпторът, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар