Симеон Дянков не може да вижда наследниците си

Симеон Дянков не може да вижда наследниците си
5 (100%) 1 vote

Симеон Дянков е потърпевш заради членството си в руската ВТБ

Симеон Дянков не може да вижда децата си. Бившият финансов министър е потърпевш от санкциите, които от САЩ наложиха на руската банка ВТБ заради подкрепата им към сепаратистите в Украйна. А Симеон Дянков е член на ръководството на финансовата институция и като такъв няма право да пътува до САЩ, в което всъщност се състои и санкцията на Вашингтон.

Симеон Дянков и семейството му

Симеон Дянков и семейството му

Заради българския си паспорт, екс министъра на финансите няма да има проблеми да пътува из страни от Европейския съюз, макар и ЕС да се присъедини към санкциите. Новите мерки ограничават достъпа на акционери и хора, на ръководни постове във ВТБ до САЩ. Така на практика Симеон Дянков няма как да отиде до Америка, за да се срещне с двамата си синове – Андрей на 9 годинки и Марко, на 6.

Те са от брака на Дянков с американката Карълайн Фройнд, с която бившият вицепремиер се разведе тайно преди няколко месеца. За да избегне забраната, Симеон Дянков ще се опита да си издейства пътуване през Океана с научна цел. Както знаете, Дянков е професор в Харвард, в школата за лидери „Джон Кенеди“. И именно това може да се окаже пропускът му за Америка, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Симеон Дянков не може да вижда наследниците си”

  1. посната пица-дянков да ГИ НАУЧИ,КАК СЕ СРИВА ИКОНОМИКАТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА-БЪЛГАРИЯ.НО тъпите,,американци,,ЗНАЯТ ЛИ КЪДЕ СЕ НАМИРА БЪЛГАРИЯ…НЕ.ТЕ ТЪПАЦИТЕ знаят само сащ-няма друг КОНТИНЕНТ,НЯМА-САМО ,,сащ,,промити мозъци.ДОБРЕ Е,ЧЕ НИЕ СМЕ ПРЕД ТЯХ.ПОВЕЧЕТО СМЕ С ЖИЛИЩА,ВИЛИ,КОЛИ-ЛИЧНИ.НЯМАМЕ ИПОТЕКИ,ПЛАЩАМЕ СИ ДАНЪЦИТЕ И ТОВА СИ Е НАШЕ,А НЕ НА БАНКИТЕ.БЪЛГАРИ,НЕ ИПОТЕКИРАЙТЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ И ТРОХАТА ХЛЯБ.НЕ ,,ЗАРЕЖДАЙТЕ,,АВОАРИТЕ НА ЛУКАВИЯ хампарцумян и СИЕ.БЪЛГАРИ-НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БАНКИТЕ ТЕ НИ ГРАБЯТ,ВСИЧКИ СА КОЖОДЕРИ.

  2. HanKrum

    авг. 03. 2014

    Поредния финансов екзекутор!
    „Горкият“ ами май никой не се е сетил Мохамед да отиде до планината! (за бавнозагряващите: Демек децата му да отидат при него и да се видят)

Добавете коментар