Поне по 300 бона на месец давал Цветан Василев на новия политик Николай Бареков

Сензационното разкритие за връзката между Цветан Василев и Николай Бареков направи лидерът на РЗС Яне Янев в ефира на Нова ТВ. Той заяви, че е предал на прокуратурата документ, доказващ, че новоизлюпеният политик е евродепутат е бил на хранилка при мажоритарния собственик на КТБ – пише „Уикенд”. По-късно пък държавното обвинение обяви, че започва проверка по този сигнал, като тя ще е част от мегаделото за сътресението в КТБ. Парите били внасяне в рекламна агенция, която вече ги превеждала законно към медиите за рекламна кампания на ББЦ. „В други документи пише 550 000 лв. за къща” – каза още лидерът на РЗС, като посочи, че имало и вруги трансфери – за чисто партийна работа.

[caption id="attachment_417832" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков Цветан Василев А до онзи ден Николай Бареков и Цветан Василев бяха рамо до рамо на стадиона на "Ботев"[/caption]

В същото време Николай Бареков отрече да има връзка с Цветан Василев. В отговор той отсече, че цялата държавна машина и медиите са изправени срещу него, защото дръзнал да проговори срещу Бойко Борисов и ДПС. В свое писмо пък Цветан Василев признава, че е направил огромна грешка, като е препоръчал лидера на ББЦ Николай Бареков за шеф на ТВ7. И се ожали, че се наложило господинът да бъде награждаван, за да бъде освободен от поста си.