Асен Блатечки и Стефан Данаилов с еднаква съдба

Случайно или не соченият за наследник на Стефан Данаилов -  Асен Блатечки има сходна съдба с него. Дали това е случайност или се се дължи на съвпаденията на астрологичните им числа, можем само да гадаем. И двамата не са предполагали, че животът им ще бъде свързан с театъра.

Асен Блатечки е дете на мъж и жена, който създават семейство още в младежките си години. От малък Асен Блатечки бил свикнал с немотията и факта, че трябва сам да се бори в живота. Младият Асен дори не предполагал, че ще стане актьор. Той се занимавал с карате и мечтите му били свързани именно с това.

[caption id="attachment_417796" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки и Стефан Данаилов със сходна съдба[/caption]

Същото се отнася и за Ламбо, който дори не си представял, че някога ще стане актьор.

Асен Блатечки, както и Стефна Данаилов срещат любовта още в младежките си години и се задомяват. Асен Блатечки среща Катерина, докато е студент в НАТФИЗ и не след дълго се ражда дъщеря им.

Още с първите си роли в театъра и двамата се превръщат в любимци на женската аудитория. Стефан Данаилов, както и Асен Блатечки трудно устояват на фенките си. По време на брака си с Мария, Стефан Данаилов има кратка връзка с Ирен Кривошиева, от която има син.

Подобна е историята на Асен Блатечки и Диляна Попова, пише ПИК.