Потърпевши разкриха истината за туризма в Слънчев бряг

Потърпевши младежи разказа за преживяванията си в Слънчев бряг. Курортът се слави като един от най-луксозните по родното ни Черноморие.

Младежи от Бургас разказват преживяванията си там пред Флагман. Те са възмутени от случващото се в Слънчев бряг. Момчетата решили да отидат на дискотека в комплекса.

Още при пристигането си там те били пресрещнати от група момичета, които им предложили промоционални билети за един от най-известните клубове в града "Фрий Бар". Офертата включвала консумацията на безплатен български алкохол за първите два часа престой клуба плюс безплатен вход. Един билет струвал 17 лева.

[caption id="attachment_417789" align="alignright" width="300"] Слънчев бряг Истината за туризма в Слънчев бряг[/caption]

Предложението се харесало на младежите, дошли да се забавляват в Слънчев бряг. Момчетата разказват, че приятните изненади за тях приключили при влизането им в заведението. Въпреки, че не платили вход и напитките наистина били безплатни, консумацията им се оказала невъзможна.

Младежите разказват, че барманът им сипал водка от шише за вода. Питието имало вкус  на спирт, разреден с вода. Разочарованата компания напуснала заведението без да изпие питиетата си. Младежите решили да продължат "купона" в Поморие и си хванали пари до там.

Шофьорът им поискал 150 лева от Слънчев бряг до Поморие. След разговор с него младежите успели да го убедят, че не са туристи и той им взел само 20 лева

Момчетата са потресени от преживяванията си в курорта, пише БЛИЦ.