Илиана Раева не се сдържа и избухна в ефира на бТВ

Илиана Раева взриви обществото с изказването, което направи в ефира на бТВ. Бившата състезателка беше гост в сутрешния блок на частната телевизия. Със себе си тя носеше бухалка, която размаха пред тв водещите. Тя заяви, че когато бухалката е в ръцете на достойни хора, това е добре, но когато се озове в ръцете на нечестни и недостойни хора, тогава става много лошо.

Според нея не само политиците, но и журналистите правят живота в държавата ни недостоен и опасен. Тя допълни, че като гражданин заема позиция в защита на обществото и е съпричастна към проблемите в него.

[caption id="attachment_417767" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева взриви ефира[/caption]

Илиана Раева не скри факта, че се гордее с постиженията си в политиката. Като лидер на партия, която е на по-малко от година, тя каза, че е горда, че на евровота е спечелила 1% от гласовете на българските избиратели. Илиана Раева заяви, че зад партията й не стоят олигарси и никой не й нарежда какво да прави.

Въпреки това Илиана Раева не отрече, че е получила помощ за създаването на партията си.

Тя призова тв водещите да има доблестта да си признаят, че те са причината народа да загуби доверието си в медиите. Илиана Раева ги помоли да свалят слушалките си и да се научат сами да водят интервютата, пише БЛИЦ.