Дрю Баримор в шок от семейна трагедия

Дрю Баримор в шок от семейна трагедия
4.5 (90%) 2 votes

Сестрата на Дрю Баримов – Джесика, най-вероятно сама е сложила край на живота си

Дрю Баримор е в шок след като семейството й беше сполетяно от жестока трагедия. Сестрата на холивудската звезда – Джесика, е била открита мъртва в личния си автомобил. Тялото на 47-годишната Джесика Баримор е било открито случайно от жена, чиято кола е била запушена от возилото на Джесика.

Дрю Баримор (в средата) със сестра си Джесика и брат им

Дрю Баримор (в средата) със сестра си Джесика и брат им

Когато отишла до шофьорското място, непознатата видяла безжизненото тяло на звездната сестра, около което били разпилени цял куп бели хапчета. Трагедията се е разиграла в близост до дома на мъртвата в Сан Диего. Все още липсва официално потвърждение, че сестрата на Дрю Баримор се е самоубила, но според източници, близки до разследването, най-вероятно именно това се е случило.

В последно време Джесика била силно депресирана и потисната, най-вероятно заради неуспешна любовна връзка. Една от последните й публикации в профила й във Фейсбук е разсъждение за живота и хората, с които те среща той, за да те изоставят след това.

Самата Дрю Баримор също се бореше дълги години със зависимостта си към хапчетата, наркотици и алкохола, към които се пристрастява още на 13-годишна възраст, припомнят от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар