Почетоха Румяна с камбанен звън

Почетоха Румяна с камбанен звън
5 (100%) 1 vote

Румяна загина преди 15 години в зверска автомобилна катастрофа, феновете й не са я забравили

Румяна беше почетена с камбанен звън. Поп фолк певицата, която загина преди точно 15 години в зверска катастрофа, все още не е забравена от феновете. Най-големите почитатели на трагично загиналата звезда отбелязаха годишнината от смъртта й с минута мълчание и камбанен звън.

15 години от смъртта на Румяна

15 години от смъртта на Румяна

Румяна остана завинаги на 33 години след като през 1999 година автомобилът, в който пътуваше заедно с приятеля си Любен Васков и двете си деца, катастрофира край село Блатец, Сливенско. Зад волана е именно Любен, който казва, че трагедията се е случила след като за секунда е отклонил вниманието си от пътя, за да погледне возещата се до него изпълнителка.

На задната седалка пътуват и двете деца на Румяна – 10-годишната тогава Марияна и 12-годишният й брат Илиян. След катастрофата, в която Румяна загива на място, децата са откарани в много тежко състояние в болницата. След усилията на лекарите обаче те все пак успяват да се преборят за живота си.

И до днес обаче Марияна е категорична, че не е в състояние да прости на Любен, който по думите й, е убил майка й, предават от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар