Венета Райкова обмисля нов проект

Венета Райкова обмисля нов проект. След като стана ясно, че тв водещата няма да продължи договора си с продуцентите си от Нова тв за предаването "Горещо", в момента тя обмисля други варианти за изява.

Венета Райкова сподели с приятелите си във Фейсбук, че е получила предложение от издателска къща да издаде книга за звездите, гостували в предаването й.

Устатата блондинка все още обмисля предложението. Тя попита приятелите си в мрежата дали идеята им се струва добра, пише ПИК.

[caption id="attachment_417682" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова обмисля варианта да напише книга[/caption]

Определено Венета Райкова има какво да разкаже за родните ни звезди. Тя води "Горещо" повече от 10 години. За това време гости в предаването й бяха не само най-известните и актуални личности от хайлайфа, но и близки до босовете от ъндърграунда.

Ако Венета Райкова приеме предложение и се съгласи да напише книгата, на бял свят ще излязат кирливите ризи на много известни личности. Блондинката беше единствената тв водеща, в чието предаване гостуваха дори известни личности, които избягват медийните изяви.

В момента Венета Райкова се е отдала на заслужена почивка. Тя отмаря със семейството си в Гърция. От тази есен тв водещата ще изгрее в ефира на бТВ, където ще води предаване, подобно на това на Наталия Симеонова.

Гости на Венета Райкова ще бъдат обикновени хора, които ще разказват за необикновени преживявания.