Родителите на Фики Стораро никак не одобряват избора му

Наследникът на Тони Стораро - Фики Стораро има ново гадже. Младият изпълнител се носи на крилете на любовта от месец, научи "Всеки ден". Половинката му е не по-малко скандална от него. Фики Сораро има връзка с поп изпълнителката Анн-Джи, която нашумя преди около 10 години.

Определено 19-годишният младеж не се притеснява нито от разликата в години с любимата му, нито от от различните им предпочитания и още по-малко от различната им религия. Очевидно това не притеснява и 35-годишната Анн-Джи. Двамата се запознали наскоро в известен столичен клуб и въпреки, че били в различни компании, това не попречило на напористия Фики Стораро да намери начин да се запознае с поп изпълнителката.

[caption id="attachment_417420" align="alignright" width="300"] Фики Стораро Фики Стораро има връзка с Анн-Джи[/caption]

Наследникът на Тони Стораро харесвал Анн-Джи отдавна и се възползвал от отдалата му се възможност да се запознае с нея. Според запознати връзката им сериозна, пише Хот арена.

Въпреки, че Анн-Джи се оплаква пред свои приятелки от умствения потенциал на новия си любим, тя не крие и факта, че други негови качества компенсират този негов недостатък.

Може би е една от причината й да е с Фики Стораро е, че той може да я изстреля отново към върха. Напоследък Анн-Джи не се радва на особена популярност.

Подозирайки, че тя търси слава на гърба на Фики Стораро, родителите му се опитали да го вразумят, но той определено не влияе от съветите им.