Клиенти на "Пикадили" скочиха срещу безобразията на веригата

На поредното безобразие в родните ни хипермаркети се натъкнаха клиенти на веригата "Пикадили". Разгневена потребителка на Фейсбук алармира, че си е закупила вмирисана риба от магазина на веригата, намиращ се в "Сити Център София".

Надежда Дурзева сподели във фейсбук страницата на "Пикадили", че си е закупила риба костур, предлагаща се в магазина на цена около 18 лева за килограм. Тя заплатила за покупката си близо 22 лева. Надежда Дурзева разказва, че служителката на "Пикадили" опаковала старателно рибата в 4 пликчета.

[caption id="attachment_417413" align="alignright" width="300"] "Пикадили" Клиенти на "Пикадили" алармират за безобразията на веригата[/caption]

Прибирайки се у дома клиентката останала неприятно изненадана. Още при разопаковането на рибата усетила странния мирис на развалена риба. Възмутената дама алармира, че това не й се случва за пръв път. Преди няколко месеца тя отново си купила развалена риба от "Пикадили".

Надежда Дурзева се зарича повече никога да не пазарува в "Пикадили".

Още една гневна клиентка на веригата изказва мнението си за "Пикадили" на страницата на хипермаркета във Фейсбук. Яна Йорданова призовава служителите на магазина да обърнат внимание на етикетите си и да предоставят коректна информация на потребителите за продуктите, които се предлагат в "Пикадили".

Читатели на ПИК алармират, че са си закупили продукти от веригата, чиято цена не отговаря на обявената на етикета.