Дарина Павлова направи неочаквано разкритие

Дарина Павлова разкри подробности от личния си живот. Мадам Мулти проговори за отношенията с редица известни мъже, с които медиите й приписват връзки. Тя разкри, че Джулио Берути вече не е до нея. Дарина Павлова каза, че двамата поддържат все още прекасни отношения, но не са двойка.

Милионерката заяви, че няма партньор до себе си, в момента е свободна и това е една от причините да се чувства много добре. С това изказване макар и неволно вдовицата на сикаджията призна, че с Джулио Берути са се разделили.

[caption id="attachment_417371" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова разкри, че с Джулио Берути не са заедно[/caption]

Мадам Мулти сподели пред Диана Любенова, че често приятелките й я търсят, за да разберат от нея дали има връзка със Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер или друг известен мъж, с който са излезли нейни снимки в медиите.

Милионерката поясни, че това, че се е снимала с някой известен мъж не означава, че двамата са заедно и имат връзка.

Дарина Павлова сподели, че е свободолюбива личност, която трудно би се решила да промени живота, който е свинала да води, заради някой мъж. Тя е категорична , че не би се омъжила още веднъж. Дарина Павлова заяви, че ако срещне подходящия партньор би съжителствала с него, но не и отново да подпише, пише ПИК.