Лили Иванова направи скандално признание

Примата на българската естрада Лили Иванова даде интервю за известно руско издание. Изпълнителката на "Детелини" има хиляди почитали не само у нас, но и в Русия. Билети за последния й концерт в столицата бяха изкупени именно от руски олигарси.

Лили Иванова разкри тайната на перфектния си външен вид. Тя каза, че дължи визията си не само на ген, но и строг хранителен режим, които спазва от години. Обичаната изпълнителка каза, че в менюто й присъства изобилие от плодове, зеленчуци, мед и какао. Ограничава се в консумацията единствено на месо.

[caption id="attachment_417305" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова направи скандално признание[/caption]

Лили Иванова заяви, че се чувства много добре в кожата си е готова за втора фотосесия за най-известното мъжко списание. Преди 12 години тя захвърли дрехи и задръжки и се снима за изданието. Примата сподели, че в момента изглежда по-добре от преди 12 години и е готова да покаже на феновете си повече, отколкото им показа първия път.

Лили Иванова сподели, че обмисля варианта да се премести за постоянно да живее в Русия. Тя каза, че единственото, което я спира да го направи са високите цени на имотите там. Лили Иванова заяви, че досега не го е направила, тъй като не е имало някой, който да настоява тя да се премести за постоянно в Русия.

В момента Лили Иванова се подготвя за втората част от турнето й, което ще стартира тази есен в Бургас, пише БЛИЦ.